Welcome, Guest! Registration RSS

My site

Saturday, 2024-05-04
Main » 2010 » February » 3 » Declaraţia zilei
1:42 PM
Declaraţia zilei

Dan Negru

Că emisiunile tv promovează non-valori o ştie toată lumea. Că se bagă motive cum că asta ar cere poporul este la ordinea zilei.

Dar nu sunt mulţi moderatorii care recunosc asta pe faţă.

"Sunt neputincios…Recunosc!!! Am promovat in showurile mele adeseori non valori despre care nu s-a mai auzit nimic ! NIMIC!!!! Si de prea putine ori am chemat oameni care vor lasa urme…Nu sunt ipocrit…Imi place ce fac , sunt pasionat de jobul meu, stiu si ca in showurile mari de divertisment , de la noi , din America, Spania, Italia, de oriunde, rar ii intilnesti…Pe ei, cei care lasa urme…Sunt discreti, nu au zurgalai, nu bat tobe… [...]

Eu insumi, recunosc ca l-am invitat arareori pe Dan Spataru , spre pilda, in showurile mele preferind de-a lungul anilor sa chem tot soiul de pitipoance cu decolteuri care faceau ,pe moment, deliciul privitorilor. Pitipoancele au disparut, Spataru a ramas…”, scrie Dan Negru pe blogul său.

Este greu să înoţi împotriva curentului, dar nu imposibil. Tocmai de aceea, din când în când, trebuie scoase la înaintare şi exemplele bune, valorile ţării.

Problema este că oamenii de valoare nu prea mai sunt dispuşi să apară în emisiuni compromise…

…sau în cele în care moderatorul este o maimuţă urlătoare! :P

PS: Piţipoancele au dispărut? Nimic mai eronat. E plin de ele. Ba chiar, au şi joburi full-time la teve, chiar şi la tine în trust. Le zice piţi-asistente! Da, sună mai pompos, dar tot sânge de piţi le curge în vene…

Views: 509 | Added by: cuceumedia | Tags: Dan Negru | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: